Apartamente Jovial Residence

Optiuni de plata

Departamentul de consultanta financiara va pune la dispozitie o gama complexa de servicii si produse de finantare, servicii de asistenta si consiliere pentru identificarea ofertelor potrivite nevoilor tale.
Aceste servicii va sunt oferite prin parteneriatele incheiate cu bancile din Romania.

Impreuna cu partenerii nostri va oferim in exclusivitate consultanta financiara specializata privind contractarea unui credit bancar.
Creditele pentru investitii imobiliare sunt solutia ideala de finantare atunci cand doriti sa achizitionati o locuinta dar nu dispuneti de resursele financiare necesare.
CREC Premium Advisors are incheiate parteneriate cu cele mai importante institutii financiare din Romania si ofera servicii de consultanta integrate care necesita o implicare redusa din partea clientilor. De aceea achizitionarea unei locuinte in ansamblurile rezidentiale dezvoltate de noi a devenit acum mult mai simpla!

Suma maxima – 66.500 EUR in echivalent RON, pentru locuinte finalizate dupa 2020, dar nu mai mult decât valoarea rezultată din raportul de evaluare a locuinței sau valoarea rezultată din devizul estimativ de lucrări, anexă la contractul de construire a locuinței, exclusiv avansul plătit de beneficiar;

Avans – min.5% din prețul locuinței sau din valoarea costului de construire a locuinței, dar prețul de achiziția nu poate să depășească 70.000 de euro, echivalent în lei la cursul BNR din data încheierii contractului de vânzare-cumpărare sau a contractului de antrepriză;

Solicitanti – Cetateni romani
Venituri nete lunare – max. 4500 RON,individual sau împreună cu soțul sau soția;
- max. 7000 ron, in cazul familiilor cu cel puțin un copil;

În cadrul programului sunt acordate și o serie de subvenții:
- familiile cu un singur copil – reducerea ratei dobânzii creditului garantat cu 0,5 puncte procentuale
- familiile cu doi sau mai mulți copii – reducerea ratei dobânzii creditului garantat cu 1 punct procentual
- grupuri vulnerabile – reducerea ratei dobândii creditului garantat cu 2 puncte procentuale.

Acordarea subvențiilor se verifică anual și este condiționată de încadrarea în veniturile nete lunare prezentate mai sus. Subvenția acordată nu se poate cumula cu alte facilități oferite din fonduri de la bugetul de stat pentru spațiu de locuit.

Suma minima – 60.000 Lei / 15.000 EUR
Suma maxima – 4.000.000 Lei / 1.000.000 EUR
Perioada maxima – 360 luni
Perioada de gratie maxima – 24 luni
Avans – 15% Lei / 25% EUR
Solicitanti – Cetateni romani sau straini cu rezidenta permanenta sau temporara in Romania
Varsta minima – 18 ani
Varsta maxima – 70 ani
Codebitori – Pana la maxim 3 coplatitori acceptati
Venituri acceptate – Salarii, pensii, dividende, venituri din chirii, drepturi de autor, venituri din strainatate, venituri din profesii liberale, navigatori etc.
Garantii – Imobil (casa, apartament)
*Atat caracteristicile imprumuturilor cat si criteriile de eligibilitate pot diferi de la o institutie financiara la alta. In acest tabel sunt cuprinse valorile si elementele cele mai frecvent intalnite.