Apartamente Jovial Residence

Despre noi

Rafinament & Confort - Jovial Residence, Calitatea, un standard in proiectul nostru!

Compania noastra detine in portofoliu 3 proiecte finalizate si vandute in totalitate, proiecte realizate dupa un concept unic, design inovator si adaptat nevoilor clientilor nostri. Stilul proiectelor se diferentiaza fata de proiectele concurente prin compartimentarea eficienta a spatiilor, a teraselor si balcoanelor, prin finisajele interioare elegante si finisajele exterioare personalizate cu travertin.
Cele trei proiecte finalizate sunt:
Jovial Village, 2 vile cu regim de inaltime P+1+Pod
Jovial Residence 1, un imobil locuinte colective cu regim de inaltime P+4R
Jovial Residence 2, un imobil locuinte colective cu regim de inaltime P+3R

Jovial Residence

Jovial Residence 3 include un mix format din 16 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilul beneficiaza de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane.

Detalii
Jovial Residence

Jovial Residence 2 include un mix format din 16 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilul beneficiaza de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane.

Detalii
Jovial Residence

Jovial Residence 1 include un mix format din 16 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilul beneficiaza de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane.

Detalii
Jovial Residence

Jovial Village Jovial Residence include 2 unitati cu o suprafata totala construita de 192 mp.

Detalii